Кристиан Димитров отрече за трансфер в Левски

Считаният за сигурно ново попълнение на Левски от зимата Кристиан Димитров сензационно призна, че няма да премине при "сините".

"Опциите пред мен са или да остана в Ботев, или трансфер в чужбина", обяви младият защитник пред "Меридиан мач". Позицията му не се е променила от лятото насам, когато Петър Хубчев настояваше да го вземе в състава си. Кристиан предпочита да има гаранции, че ще играе редовно и ще може да развива качествата си. Той е доволен, че и с партньорството с Димитър Пиргов успява да вдигне нивото си.

Двама от Левски аут за мача с Витоша

Халфът на Левски Кали Тиам ще пропусне домакинството на Витоша Бистрица. Причината е, че сенегалецът получи петия си жълт картон в двубоя с Черно...

22-годишният бранител определено се притеснява от конкуренцията на "Герена". Холмар Ейолфсон и Нуно Рейш играят силно и той смята, че трудно може да ги измести. Заедно със своите близки играчът е преценил, че на този етап за него най-добре е редовно да бъде на терена, без да е притискан от напрежение. На "Герена" никой не може да му гарантира подобно нещо. Така Левски ще трябва да се насочи към други варианти за подсилване на защитата.

Друг български национал - Симеон Славчев, също бе спряган за трансфер в "сините" - ето каква е ситуацията при него.

Още по темата

Please select answer!