"Левски" ще гони задължителна първа победа над Пирин


"Левски" ще гони задължителна първа победа над Пирин

526 0

"Левски" ще се опита да запише  първа победа за сезона срещу тима на Пирин. Двубоят е от 16:15 на стадион "Георги Аспарухов". В предишните двубои от кампанията "сините" завършиха 0:0 в София, а Пирин записа победа с 1:0 като домакин.

Столичани ще гонят победата на всяка цена,тъй като вчера лидерът в класирането Лудогорец победи Славия с 3:1.

"Сините" имат проблем с контузени играчи -наред с дълго възстановяващите се Деян Иванов и Борислав Цонев аут за двубоя със сигурност са десният бек Сашо Александров и халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер. С проблеми през седмицата бяха още Боян Йоргачевич, Мехди Бурабия и Джъстин Менголо. Очаква се оба­че тримата да стиснат зъби и да бъдат на разположение на Стоев.

Вчера треньорът заяви, че е много вероятно тимът да започне срещата с двама нападатели, което означава, че ще търсят попадение още от началото.

Пирин също ще е с намален състав за визитата на „Гере­на" - контузен е капитанът Александър Башлиев, с наказания са Александър Дюлгеров, Ру­мен Сандев и Янко Сандански. На три­буните ще бъде и треньорът Наджи Шенсой, който също трябва да изтърпи санкция от един двубой.

Сектор Б на стадион "Георги Аспарухов" ще остане затворен за срещата с Пирин заради нака­зание на "Левски". Следващото домакинство на "сините" на Бе­рое, ще се играе при закрити врати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички