Стойчо Стоев: Всички носим вина за слабите резултати на "Левски"


Стойчо Стоев: Всички носим вина за слабите резултати на "Левски"

877 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев даде традиционната пресконференция преди мач на "сините". Следващият съперник на тима от столицата е Пирин, като опитният специалист заяви, че може и да изпробва схема с двама нападатели. До момента той неизменно излизаше в постройка 4-5-1, като единствено подредбата на халфовете се променяше според класата на съперника.

Причината да излезе с двама нападатели се крие в дефанзвиния подход, който се очаква да предприеме Наджи Шенсой, който обаче няма да води своя отбор от резервната скамейка заради наказание.

Стоев коментира и причината за слабите резултати от началото на пролетния дял на сезона, както и честите контузии, които се получават при "сините", въпреки че беше проведена пълноценна подготовка.

Ето и какво имаше да каже треньорът на "Левски" преди срещата в неделя от 16:15 часа.

За мача с Пирин

В един мач винаги може да се случи Левски да загуби. Във футбола има и поражения, които са част от играта. Притеснение в Левски преди мача с Пирин обаче няма.

Най-вероятно Пирин ще се затвори. Не вярвам да опитат да се надиграват с нас. Имат бързи футболисти, на които ще разчитат при контраатаките. Така си мисля, че ще процедират, но ще видим какво ще стане. Няма значение дали сме фаворит. Влизаме в мача със самочувствие и това е. Ясно е, че не винаги във футбола става това, което се иска на всеки.

В кого е вината за слабите резултати на тима?

Вина имаме всички, не само играчите. Аз също съм виновен за лошите резултати в част от мачовете и не бягам от отговорност, но много неща се преекспонираха. Ако направим нова грешна стъпка, ще има още по-голяма психическа затормозеност

Надявам се с течение на мачовете играчите да започнат да играят по-спокойно и да демонстрират истинските си възможности. В България искаме да вземем футболисти през януари и след един месец да бъдат във вихъра си", добави треньорът на "сините".

Контузените в "Левски"

"Нищо не мога да ви кажа за контузените, защото може да ви излъжа. Имаме доста контузени, но техните травми не са сериозни. Има още два дни и ще видим. Сашо Александров най-вероятно няма да играе. Той почти сигурно пропуска мача. Търсим причините за мускулните проблеми с кондиционните специалисти и медицинския щаб, за да предотвратим за в бъдеще подобни проблеми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички