"Левски" се разделя с Мирослав Иванов


"Левски" се разделя с Мирослав Иванов

1300 0

"Левски" почти сигурно ще се раздели с Мирослав Иванов по време на зимната пауза. Халфът не попада в дългосрочните планове на клуба и затова от "Герена" ще се опитат да разтрогнат контракта на футболиста по взаимно съгласие. Договорът на 33-годишния полузащитник със "сините" изтича в края на първенството, пише "Тема спорт". Левскарите искат и да подмладяват състава през зимата и в него няма място за Иванов.

Шуменския Деко се завърна на "Герена" през лятото на миналата година. Той беше привлечен от вече бившия спортен директор Наско Сираков. В началото офанзивният полузащитник беше титуляр, но след уволнението на Славиша Йоканович започна да се задържа на резервната скамейка. След това още в първия пролетен кръг срещу Славия той получи контузия и пропусна всички мачове до края на кампанията.

През настоящото първенство Мирослав Иванов също е преследван от контузии. Заради такава той ще пропусне и днешното домакинство на Литекс. Деко взе участие само в три двубоя в "А" група, в които отбеляза един гол - разписа се от дузпа за 1:1 при гостуването на Марек в Дупница. Полузащитникът игра и в двата мача за купата - срещу втородивизионните Спартак (Вн) - отбеляза гол при 7:1 - и Монтана (0:2).

На "Герена" се задава здрава чистка по време на зимната пауза. Сред нарочените за освобождаване са македонският вратар Кристиан Наумовски и холандското крило Луис Педро, който пропуска мача с Литекс заради наказание. "Сините" ще пробват да продадат централния защитник Аймен Белаид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички