Дано Гонзо се разбере с Херо, надява се Иво Тонев


Дано Гонзо се разбере с Херо, надява се Иво Тонев

1005 0

Шефът на УС на "Левски" Иво Тонев стои далеч от медийното пространство в последните месеци. Той не се занимава със спортно-технически въпроси, но може да бъде видян на всеки един мач на "сините". Основната му функция остава обаче строежът на сектор "А". Кога ще бъде готов?

"Този път срок не искам да давам. Два пъти казвах и по независещи от мен причини не беше спазван. Затова сега няма да кажа нищо. Когато усетим, че всичко е готово и трибуната може да приема публика, ще я отворим. Със строежа се занимавам само и единствено аз, коментира Тонев пред "Меридиан мач". - В момента се извършва зидарска работа. Другия месец предстои да инсталираме ВиК инсталацията. Всичко върви по план. Имам едно голямо притеснение и то е свързано с времето. Все пак е измен сезон и малко или много метеорологичните условия пречат на работата. Въпреки това вървим по план и се надявам скоро да зарадваме хората".

Той сподели и своето мнение за представянето на "Левски". "Лошото е, че играем на приливи и отливи. Има си и някои обективни причини и проблеми, които обуславят това. Сега е много важно в мача с Литекс да повторим играта от второто полувреме с "Ботев" или първото с Лудогорец и ще победим със сигурност. Този успех ще е много важен. Иначе пожелавам успех на отбора. Винаги ще подкрепям Георги Иванов. Когато ме е помолил за нещо, винаги съм се отзовавал", сподели още Тонев.

Ще остане ли в УС и след готвените промени на общото събрание през декември? "Не ми се коментира тази тема в момента. Имам мнение, но няма да го кажа сега. Иначе идеята фенове да са в управлението на клуба е добра, сподели още Тонев. - Що се отнася до идването на Херо, силно се надявам той да се разбере с Георги Иванов. Не е тайна, че аз съм го канил, когато имах спортно-техническата власт. Дано всичко сега се развие по най-добрия начин. В заключение искам да призова всички, които обичат "Левски", да се обединим в този момент. Нека да не плюем и да не удряме по клуба, а да покажем, че "Левски" е най-великото нещо в тази държава".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички