Левски се похвали с 19 национални състезатели


Левски се похвали с 19 национални състезатели
Снимка: Официален сайт на Левски

2229 0

19 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните отбори в началото на месец септември, похвалиха се от "синия" клуб. Левият бранител Иван Горанов е извикан в състава на представителния тим на България за европейската квалификация с Англия на стадион „Уембли“ на 7 септември и за контролната среща Република Ирландия на 10 септември в Дъблин.

Вратарят Милан Миятович пък е сред избраниците на Фарук Хаджибегич в националния отбор на Черна гора за приятелската среща с Унгария 7 септември и европейската квалификация с Чехия на 10 септември в Подгорица.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и защитникът Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 г. за европейските квалификации – гостуване на Естония на 5 септември и домакинство на Русия на 10 септември.

Нападателят Мартин Петков и защитниците Ивайло Иванов и Александър Макрис получиха повиквателни за юношееския национален отбор до 19 г. за двете приятелски срещи със Северна Македония на 3 септември и 5 септември в Симитли.

Иван Андонов, Даниел Начев, Димитър Иванов, Мартин Хайдаров и Константин Айдарски са повикани в националния отбор за юноши до 17 г. за три контролни срещи в Германия – с Вестфалия на 1 и 5 септември и с Пройсен Мюнстер на 3 септември.Виктор Василев, Антоан Стоянов, Виктор Добрев, Любомир Тодоров и Симеон Василев са повикани в националния отбор за юноши до 15 г. за участие в турнир в к.к „Албена“ от 1 септември до 8 септември.

А какво решение е взел Петър Хубчев за паузата в шампионата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички