"Левски" с второ равенство в Турция, продължава без загуба


"Левски" с второ равенство в Турция, продължава без загуба

706 0

“Левски”завърши наравно 1:1 срещу Домжале в шестата си контрола в Турция. Попадението за „сините” отбеляза Георги Костадинов, а Трайковски изравни резултата в  47та минута.

„Левски” чрез Костадинов откри резултата още във втората минута на двубоя. Новият нападател на „сините” Венци Христов асистира за попадението.  Отново 2 минути след началото на второто полувреме Домжале успя да изравни чрез Трайковски, който отбеляза със силен шут пред границата на наказателното поле.

Стойчо Стоев направи няколко промени в стартовия състав, в сравнение с предните  проверки. Венци Христов  започна титуляр, а шанс бе даден и на младите Димитър Шейтанов, Галин Ташев и Атанас Кабов.

През първото полувреме "Левски" имаше своите възможности, за да увеличи преднината си.В 33-та минутаБедоя стреля от далечно разстояние, но топката мина над напречната греда на съперниковия тим. В края на полувремето Венци Христов отново беше замесен в добра атака на тима, но нападателят на Левски беше фаулиран от вратаря на гостите.

В 74-та минута играчите на Домжале имаха добра възможност пред себе си заради грешка на младия вратар на "Левски" Александър Любенов. Те получиха право да изпълнят фаул до границата на наказателното поле, но словенците не успяха да се възползват от ситуацията.

В преднишните си контроли столичани победиха казахстанския Тобол (2:0), украинския Александрия (3:2), румънския Поли Тимишоара (2:1) и чешкия Бърно (1:0), като не успяха да победят единствено Виторул (0:0).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички