Левски с важна информация преди Общото събрание на акционерите в клуба


Левски с важна информация преди Общото събрание на акционерите в клуба
Снимка: Официален сайт на Левски

1312 0

Родният гранд Левски пусна важна информация до своите акционери преди предстоящото ОСА (Общо събрание на акционерите) в клуба, което ще се проведе на 9 ноември 2023-а.

Информацията от "синия" клуб

Това ще бъде поредното ежегодно събрание на "Герена", на което вероятно ще се обсъдят важни казуси около клуба, както и ще се вземат решения за близкото бъдеще.

"Уважаеми Акционери,

Във връзка с провеждане на редовното годишно Общо събрание на акционерите (ОСA) на „Професионален футболен клуб Левски“ АД, което ще се проведе на 9 ноември 2023 г. от 11:00 часа в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ с адрес: гр. София, ул. „Тодорини кукли” № 47, Ви уведомяваме за следното:

1. Обявената в Търговския регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел /ТРРЮЛНЦ/ покана за свикване на Общото събрание, съдържаща дневния ред и условията за провеждане на събранието, може да намерите ТУК.

2. Достъпът до ОСА ще се осъществява през вход „ВИП“ на сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“, като регистрацията на акционерите за участие в Общото събрание започва в 10:00 часа и ще се извършва във „ВИП“ залата на етаж 4 в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“, където ще се проведе и ОСА.

3. Всички акционери – физически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да носят документ за самоличност, с който да се легитимират при регистрация, заедно с копие или оригинал на своите акции или временни удостоверения.

4. Акционерите – юридически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да носят удостоверение за актуално състояние или разпечатка от партидата на дружеството в ТРРЮЛНЦ, заедно с документ за самоличност на представляващото ги лице, като в случай, че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано и няма възможност да присъства на събранието, следва да ги представлява физическо лице с изрично пълномощно.

5. Акционерите, притежаващи привилегировани акции без право на глас, които имат желание да присъстват на ОСA, следва да носят документ за самоличност /за ФЛ/, респективно удостоверение за актуално състояние или разпечатка от ТРРЮЛНЦ /за ЮЛ/, с който да се легитимират при регистрация, заедно с копие или оригинал на своите акции или временни удостоверения.

6. Всеки акционер, който няма възможност да присъства на ОСA, може да упълномощи друго дееспособно физическо лице да го представлява в ОСA. Образец на пълномощно, можете да изтеглите от TУК.

7. Наследниците на починали акционери следва да се легитимират при регистрацията с „Удостоверение за наследници“. В случай че наследниците са повече от един, следва да се представляват в ОСA от едно упълномощено лице.

8. Представителството на малолетни акционери, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, се осъществява от техен родител или настойник. В случай че същите имат желание да вземат участие в ОСA, следва да представят „Удостоверение за раждане“ на малолетния акционер и документ за самоличност на представляващия го родител/настойник.

9. Непълнолетни акционери, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да се придружават от един родител или настойник. Непълнолетният акционер следва да представи „Удостоверение за раждане“ и документ за самоличност, а придружаващият го родител или настойник – документ за самоличност.

Апелираме акционерите да спазят часа за регистрация. Събранието ще започне в 11:00 часа. От Ръководството на „Професионален футболен клуб Левски“ АД", пишат от клуба.

*В оригиналното писмо на официалния уебсайт се съдържат прикачени файлове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: БФС обяви съдията за "Вечното дерби" ЦСКА - Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички