"Имайки предвид колко е неопитен и слаб като съдия...": Български експерт скочи на Гинчев след Левски - Лудогорец


"Имайки предвид колко е неопитен и слаб като съдия...": Български експерт скочи на Гинчев след Левски - Лудогорец
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

2994 0

Бившият български рефер - Детелин Баялцалиев, сподели своето мнение за съдийството на мача от изминалия кръг в Първа лига между Левски и Лудогорец, като дори си позволи да разкритикува главния арбитър Георги Гинчев за неговите спорни отсъждания.

Коментарът на Баялцалиев

"Оценката на Гинчев трябва да е със знак минус. Не очаквах друго нещо! Това е един съдия, който беше излязъл на терена с една-единствена мисъл – да изпълни някакви наставления, дадени му преди мача, не знам от кого, а може би знам. Имайки предвид колко е неопитен и слаб като съдия, той направи всичко, за да получи упреците от всички! Не само от феновете и ръководството на Левски, но също така и от тези на ЦСКА и Лудогорец", споделя експертът за "Gerena.bg".

"Може би само тези, които са го назначили, са доволни от неговото представяне. Ако трябва да бъда по-конкретен, ще трябва да кажа, че още от началото на мача се видя, че този съдия няма никакво намерение да свири мача честно и компетентно. Той започна с няколко изпуснати картона на футболисти на Лудогорец. Имаше жълти, дори и червен. Несвирене на фалове в полза на Левски. Изнерви целия мач", добави още Баялцалиев.

Междувременно УЕФА изпрати "съгрешилия" Гинчев на мач от младежката Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички