Левски с удар по Черно море, отмъква им важен играч


Левски с удар по Черно море, отмъква им важен играч
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1481 0

От Левски са уредили лятно попълнение от българската Първа лига, съобщава "Тема спорт". Според изданието 'сините" са се договорили с футболиста на Черно море Илиан Илиев-младши. Трансфер обаче ще има, само ако клубът се сдобие с нов собственик в близките дни.

Ако последното се случи, на треньорския пост на тима ще застане Станимир Стоилов. Именно един от най-успелите български треньори настоява за привличането на офанзивния халф. Той е разговарял вече с Илиев и заради него младият футболист бил отхвърлил две предложения от чужбина.

Атакуващият полузащитник израсна много в последната година под ръководството на баща си Илиан Илиев-старши. Халфът се наложи като несменяем титуляр в тима на "моряците". Той взе участие в 27 срещи в първенството, като във всичките бе в титулярния състав. Младши отбеляза и 2 гола. Наред с това взе участие в 1 мач за Купата на България. Неслучайно Илиев получи и първа повиквателна от мъжкия национален отбор на България и дебютира в световната квалификация срещу Швейцария (1:3). А ето кой се опита да измъкне Мъри под носа на Левски с изкушаваща оферта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички