Левски с трима юноши и едва 5 резерви за гостуването на Вихрен


Левски с трима юноши и едва 5 резерви за гостуването на Вихрен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2267 0

Носителят на Купата на България за изминалия сезон - Левски, замина с група от 16 футболисти за гостуването на Вихрен Сандански. Двата тима ще се срещнат в двубой от 1/16-тина финалите в надпреварата, а двубоят е насрочен за събота от 13:30 часа на стадион "Спартак".

Българският гранд страда от недостиг на играчи и отново не събра пълна група от 18 състезатели заради трайните контузии и липсващи футболист. Билал Бари и Илиян Стефанов още са в лазарет, докато шестима са с повиквателни за национални отбори.

За този мач е дадена почивка на вратаря Пламен Андреев, а доверие ще получи опитният Николай Михайлов. Негова резерва ще бъде Иван Андонов, а в групата попаднаха юношите Денис Динев, Димитър Андонов и Борислав Рупанов.

Ето и цялата група: Николай Михайлов, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Келиан ван дер Каап, Вандерсон Цунами, Абдулахи Шеху, Денис Динев, Димитър Андонов, Нейтън Олдър, Андриан Краев, Георги Миланов, Асен Митков, Ивелин Попов, Уелтън, Роналдо, Борислав Рупанов.

Ето какво сподели Стоилов преди двубоя между Вихрен и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички