Левски с призив към феновете: Не се поддавайте на провокацията на БФС и ЦСКА 1948


Левски с призив към феновете: Не се поддавайте на провокацията на БФС и ЦСКА 1948
Снимка: Официален сайт на Левски

2022 0

"Решението на БФС двубоят с ЦСКА 1948 да се играе в Бистрица и определените цени на билетите са в ущърб на футбола, любимия отбор и многобройните ни привърженици. В момент, в който нашият отбор се възражда, когато клуб и привърженици отново са един до друг, 15 хиляди на стадиона явно плашат някого."

Това обявиха от Левски по повод решението мача с ЦСКА 1948 в събота да се играе на стадиона в Бистрица. Освен това, домакините от ЦСКА 1948 обявиха цена от 40 лева на билетите за феновете на "сините". Левски иска да избегне евентуални санкции за следващия мач срещу ЦСКА.

"Призоваваме Ви да не се поддавате на тази провокация и да покажем европейско поведение и на този стадион. Нека не позволим да ни бъдат наложени санкции за следващия домакински мач с „ЦСКА-София“. Нека отново демонстрираме силата на левскарския дух и да поставим рекорд по закупени виртуални билети", допълват от Левски.

ЦСКА 1948 посреща Левски в мач от 21-ия кръг на Първа лига в събота от 15:00 часа, като срещата ще можете да проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички