Левски с нов капитан в мача с Лудогорец


Левски с нов капитан в мача с Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

3248 0

През идния уикенд ще се изиграе един от най-интересните мачове в Първа лига за сезона. Първият в класирането гостува на втория на 10 март от 17:30 часа. Стадион "Георги Аспарухов" ще стане свидетел на срещата между Левски и Лудогорец.

"Тема Спорт" пише днес, че в срещата с "орлите" домакините може да имат нов капитан. Става въпрос за опитния десен защитник Живко Милано, който ще сложи лентата около ръката си, ако започне като титуляр в сблъсъка. 34-годишният футболист се завърна на Герена през зимата, но все още не е играл за столичния тим.

Треньорът на 26-кратните шампиони Георги Дерменджиев все още не е решил дали да прави промени по състава си. В последните три мача той намери своя състав, който постигна победи без да допуска гол във вратата си.

В последния мач на Левски от първенството - победата срещу Славия - с капитанската лента излезе Николай Михайлов. Причина за това бе наказанието на титулярния капитан Иван Горанов.

Георги Дерменджиев има тежка задача с избора на капитан. Към момента в селекцията на "сините" има няколко футболисти, които могат да поемат тази отговорност. Кои са тези футболисти и какви са техните "доводи" може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички