Левски продава голмайстора си през януари!


Левски продава голмайстора си през януари!
Снимка: Официален сайт на Левски

1195 0

Давид Яблонски на 99% няма да играе повече за Левски, твърди "Меридиан Мач“. Според изданието клубът е много близо до продажбата на защитника зад граница.

На „Герена“ има конкретна оферта за него, а самият футболист вече е казал "да“ за трансфер. На този етап от клуба пазят в тайна откъде е предложението, но най-вероятно става дума за италиански или руски клуб. Според запознати офертата за Давид Яблонски е доста солидна и "сините“ ще приемат предложението, особено след като самият футболист е съгласен да си тръгне от стадион "Георги Аспарухов“.

Припомняме, че чешкият защитник дойде в Левски през януари 2017 година със свободен трансфер, след като разтрогна договора си с руския Том Томск. Тогава той подписа контракт със "сините“ за 2,5 години и стана един от най-добре платените футболисти в отбора. Към днешна дата обаче времената в клуба са различни и той е много далеч от тавана на заплати, където е, примерно, Габриел Обертан.

Давид Яблонски не игра в последните два мача на Левски заради мускулна травма, получена в навечерието на мача със Славия. Той попадна в групата за гостуването на Дунав, но отпадна в последния момент от мача, а готвещият се трансфер е една от основните причини за това. Реално травмата на чеха не е била толкова сериозна, но „сините“ не са искали да рискуват с прибързаното му включване в игра, за да не се стигне до усложняване на контузията, а това да провали сделката.

Очаква се Левски да финализира продажба на Яблонски в началото на следващата година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички