Дългото рамо на Яблонски в 90' спаси Левски от нов резил на "Герена"


Дългото рамо на Яблонски в 90' спаси Левски от нов резил на "Герена"
Снимка: Официален сайт на Левски

2230 0

Давид Яблонски отново се притече на помощ на Левски. "Сините" бяха пред угрозата да запишат второ поредно равенство, този път срещу Верея, но централния защитник заби гол в 90', който обаче можеше да бъде отменен, тъй като голмайстор №1 през сезона за "сините" игра с ръка.

В 90' защитата на "жълтите" в този мач се пропука и Обертан успя да центрира в наказателното поле. Вратарят се размина с топката, която достигна до Яблонски, който се опита да засече с глава. Топката обаче го удари точно под рамото и влезе във вратата - 1:0 за "сините".

26-кратните шампиони доминираха изцяло в мача, но гол така и не падаше. Георги Аргилашки беше с основна заслуга равенството да се запази почти до самия край на срещата, след като спаси цели 10 удара. Повечето му спасявания бяха през първото полувреме, а през втората част гостите имаха няколко много добри положения и дори стояха по-добри от своя съперник.

Все пак обаче в 90' Яблонски успя да се разпише, но споровете дали трябваше да бъде зачетено попадението ще бъдат сериозни в близките дни. Благодарение на успеха, Левски отново е на 3-о място с 32 точки след като в последните си 4 мача записа едва 1 победа. Лудогорец е лидер с 39 точки, а ЦСКА е с 35. И двата отбора са с мач по-малко в сравнение със "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички