"Левски" привлича бързак от Гана


"Левски" привлича  бързак от Гана

1346 0

"Левски" е много близо до първия си зимен трансфер. „Сините" са се разбрали с 21-годишния бързак Франсис Нар, който може да играе както по крилата, така и на върха на атаката, съобщава "Меридиан мач".

Футболистът, който е младежки национал на Гана, е собственост на закъсалия Баник (Острава). Чешкият елитен тим е на дъното в класирането, като е събрал само 4 точки в 16 мача до момента. Заради кризата Баник (Острава) е пред разпад и най-вероятно "Левски" няма да плати нито стотинка за правата на Франсис Нар.

От „Герена" разкриха, че вече са уточнени по-голямата част от детайлите около трансфера на ганаеца. Очаква се всичко по сделката да се финализира в близките дни и нападателят да започне подготовка с Левски още от старта на 7 януари.

Франсис Нар е впечатлил „сините" с бързината си. Той е много ефективен по десния фланг, а и на върха на атаката. Ганаецът е бил част от тима до 20 години на родината си, който спечели бронзов медал на световното първенство в Турция през 2013 година. Там Франсис Нар е записал 5 мача, в които не е вкарал гол. Африканецът е част от плана на "Левски" за вдигане на скоростта в атаката на отбора. Към днешна дата фланговете на отбора не функционират, както иска треньорът Стойчо Стоев.

Именно заради това "Левски" търси две бързи крила, които да дадат скорост на атаките. Първият от тях е Франсис Нар, а според сигурни източници на изданието, №1 в списъка на левите крила също е африканец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички