"Левски" пред договор с нападател на Верея


"Левски" пред договор с нападател на Верея
Снимка: Официален сайт на Верея - fcvereya.bg

1015 0

Нападателят на Верея Амаду Сукуна е пред трансфер в Левски. 24-годишният малиец с френски паспорт минава прегледи на „Герена” и още днес може да се обвърже със „сините”.

По-рано беше съобщено, че Левски проявява интерес към футболиста на Верея, който пристигна в Стара Загора през април. Не е ясно докога е договорът му с новака в елита, но се предполага, че Левски ще трябва да плати трансферна сума, информира "Дарик".

Този сезон той отбеляза 4 гола в 18 мача от Първа лига, а през миналия – 2 в 9. Амаду Сукуна е роден на 21 юни 1992 година в Ногент сюр Марн, Франция. Френски футболист от малийски произход и играе в отбора на Тулуза във френската Лига 1. Нападател , висок 182 см.

Сукуна блесна още в началото на сезона с екипа на Верея с гол в мрежата на ЦСКА-София. Той игра за последно срещу Левски, но получи жълт картон, който беше за него и не взе участие в срещата с Монтана вчера.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички