Левски показа отлично настроение на тренировката във Франкфурт (ВИДЕО)


Левски показа отлично настроение на тренировката във Франкфурт (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

1237 0

Левски направи последната си официална тренировка преди реванша с Айнтрахт Франкфурт в Лигата на конференциите. Първият двубой в София завърши 1:1, а в утрешния сблъсък ще стане ясно кой от двата тима ще успее да се класира в групите на турнира.

"Сините" показа отлично настроение по време на заниманието на стадион "Дойче Банк Парк", където утре от 21:30 часа българско време е срещата. Очаква се стадионът да бъде пълен до краен предел, като за родните запалянковци са отделени 2900 пропуска.

Феновете на Айнтрахт също са изкупили всички възможни билети, като ще има и частично затваряне заради наказание на немския тим от УЕФА. То е от миналогодишното им участие в Шампионска лига срещу Наполи.

Наставникът на Левски Николай Костов обяви на пресконференцията преди двубоя, че не само иска да види добър мач на своя тим, а и да се постараят да отстранят Айнтрахт. Според него първият мач е помогнал на играчите да повярват повече в своите способности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички