Левски поиска от БФС промяна на датите за мачовете в Купата на България


Левски поиска от БФС промяна на датите за мачовете в Купата на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2590 0

Ръководството на Левски отправи искане за нови дати за 1/16-финалите и 1/8-финалите за Купата на България. Административният директор на "сините" Райко Якимов предложи мачовете да бъдат изтеглени с една седмица по-рано.

Както е известно, по-рано днес бе изтеглен жребият за Купата на България, който отреди потенциален сблъсък между Левски и Лудогорец на 1/8-финалите. Евентуалният мач между двата тима по програма би се изиграл между 6 и 8 декември, но "сините" искат това да стане седмица по-рано.

Предложението на Левски е мачовете от 1/16-финалите да се състоят на 24-25 ноември, а тези от 1/8-финалите - на 29-30 ноември. Президентът на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов заяви, че предложението ще бъде обсъдено с останалите клубове и тогава БФС ще излезе с окончателно решение.

В същото време спортният директор на Лудогорец Козмин Моци коментира евентуалния сблъсък с Левски за Купата на България (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички