"Левски" подновява замразени преговори със спонсори


"Левски" подновява замразени преговори със спонсори

1281 0

Ръководството на "Левски" ще поднови след полуфинала реванш с Лудогорец замразените преговори за спонсорство с две компании, пише "Тема Спорт". Те бяха изявили желание да подпомогнат "сините" до лятото и дори бяха постигнали съгласие по всички параметри с клуба. Подписи под договори обаче така и не бяха поставени, тъй като тимът от "Герена" не попадна в челната шестица.

Според запознати една от фирмите, които е искала да налива по-сериозни средства, се занимава със залози.

През лятото на "Левски" му предстоят тежки преговори и с дългогодишния си спомоществовател на клуба МТел. Телекомуникационната компания си партнира с клуба още от края на миналия век. През последната година обаче фирмата сви драстично парите. През лятото "сините" се надяват на по-щедър контракт, тъй като настоящият изтича. Това ще се случи, ако клубът се класира за евротурнирите. Това минава през елиминиране на Лудогорец за купата и спечелване на трофея.

В "Левски" все още не са правили бюджет за следващия сезон точно поради неяснотата с какви приходи ще разполагат. Почти сигурно обаче той ще бъде редуциран в сравнение с настоящия.

Това пък бави работата на спортно-техническия щаб по лятната селекция. Засега не са водени конкретни преговори с нито един играч. На този етап "сините" наблюдават само футболисти от родното първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички