Единият от кандидатите за Хосе Кордоба е предложил невъобразима сума за него?


Единият от кандидатите за Хосе Кордоба е предложил невъобразима сума за него?
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

10303 0

Зимният трансферен прозорец е в разгара си и името на Хосе Кордоба от Левски не спира да се появява в спекулациите за трансфер всеки ден. В Централна Америка особено много се вълнуват от въпроса дали панамецът няма да подобри рекорда за най-скъпо продаден играч от страната.

Предложени ли са куп пари на "сините"?

В тази връзка в централноамериканско издание се появи огромна сума, за която пише, че е предложена на Левски за централния защитник. Тя е по-висока от всички, които досега са спрягани с името на Кордоба.

Бешикташ - Аякс

Става въпрос за 4 милиона евро, които са били поставени на масата от Бешикташ, според futbolcentroamerica.com. Защо защитникът вече не е в Истанбул и вярно ли е това, можем само да гадаем, но според изданието играчът няма да премине в турския гранд.

Защо Левски няма да ги вземе и той е "пращан" другаде?

Медията пише, че звездата на "сините" ще премине в Гърция, вероятно в Олимпиакос, а цената, която ще бъде платена за него, е 3,2 милиона евро. Споменава се, че заради потенциала на футболиста българският клуб може да поиска и повече.

В Централна Америка пишат, че следващите няколко дни ще бъдат жизненоважни за бъдещето на Кордоба. Припомняме, че Левски плати за панамеца 110 000 евро на Атлетико Индепендиенте през 2022 година.  Досега най-високата сума, предлагана според слуховете за Кордоба, беше дота под тази.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички