Левски отговори подобаващо на Ивков преди срещата с Лицензионната комисия


Левски отговори подобаващо на Ивков преди срещата с Лицензионната комисия
Снимка: Фейсбук

2368 0

Ръководството на Левски излезе с официална позиция във връзка с обвиненията на бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков от сряда. 

Левски разсеи съмненията по адрес на клуба

Преди по-малко от денонощие стана ясно, че юристът е изпратил официално писмо до БФС, в което заплашва, че ще даде "сините" на УЕФА и ще настоява европейската централа да вземе лиценза им. Причината са неизплатени пари, които Ивков иска да си получи до края на месец март. 

Сега ръководството на Левски излезе с официална позиция, според която клубът оспорва "твърдените вземания" на Ивков и подчертава, че няма просрочени задължения към г-н Ивайло Ивков, доколкото претендираните вземания не са изискуеми, поради обстоятелството същите не са надлежно установени по основание и размер от надлежен орган, т.е. не са безспорни.

Позицията на Левски

"Във връзка с публикации в медиите и запитвания от страна на привърженици относно подадена молба до Лицензионната комисия на БФС от г-н Ивайло Ивков за неизплатени просрочени задължения за плащане на обезщетение в размер на 3 брутни заплати за предсрочно прекратяване на договора за управление, както и последвало интервю по темата от същия пред БНТ, сме длъжни да разясним пред „синята“ общност следното:

„ПФК Левски“ оспорва твърдените вземания. Клубът няма просрочени задължения към г-н Ивайло Ивков, доколкото претендираните вземания не са изискуеми, поради обстоятелството същите не са надлежно установени по основание и размер от надлежен орган, т.е. не са безспорни.

Относно твърдението на г-н Ивков, че не е претендирал за сумите, а е искал да подпише споразумение (неясно за какво) сме длъжни да публикуваме постъпилите в клуба покани от г-н Ивков, цитирани в молбата му до Лицензионната комисия на БФС, за да се установи истината, която е важна за всички левскари.

„ПФК Левски“ ще отговори на Лицензионната комисия в дадения от нея срок относно подаденото искане от г-н Ивайло Ивков", написаха от ръководството на "Герена". 

Вижте оправданието на Ивков за решението да си поиска парите от Левски!

Още: Уелтън се обърна към своя "братко" в Левски: Припомни на феновете защо го обожават

Левски? ЦСКА? Кой уважи Георги Иванов - Гонзо?

Отговорът, който всички чакаха: Казаха на Любослав Пенев това, което "не искаше" да чува

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички