Левски обяви раздялата с основен футболист


Левски обяви раздялата с основен футболист
Снимка: Официален сайт на Левски

3167 0

Левски официално обяви раздялата с един от титулярите си.  Халфът на "сините" Жорди Гомес вече не е част от тима, но от клуба не съобщават повече подробности. 

Според  изданието "Омония Футбол" Гомес ще подпише с Омония Никозия. Според спекулациите основната причина е негов бунт преди реванша с Вадуц за неизплатени заплати, като дори написал на дъската в съблекалнята: "Няма заплати, няма пътуване".

Испанският полузащитнк вече се е разбрал за личните си условия и дори е в Кипър, за да мине медицинските изследвания. Когато това стане факт, ще парафира и официално. Най-вероятно Гомес ще премине като свободен агент. За негов заместник се смяташе Мартин Райнов, но неговият трансфер от Берое пропадна.

"Време е за ново предизвикателство. Тук в Левски ми беше наистина хубаво, наслаждавах се. Това е велик отбор с велики фенове. Желая на клуба всичко най-хубаво за в бъдеще. Когато дойдох, не знаех нищо за България и София. Но за мен беше страхотно тук, много ми хареса времето, което прекарах в Левски. За мен тук беше наистина хубаво".

"Имаше хубави моменти, повечето бяха добри. Няма как да нямаше и лоши. Спомням си головете срещу ЦСКА и другите. Винаги давам всичко най-добро, където и да отида. Благодаря на съотборниците ми, на хората в клуба, на прзидента на треньорите, на Делио Роси, на Славиша Стоянович. Жлая им всичко най-хубаво и да с надявам, че ще с видим отново в бъдеще", заяви Гомес пред сайта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички