"Левски" обяви новия спонсор


"Левски" обяви новия спонсор

1777 0

"Левски" обяви своя нов спонсор. Както вече ви информирахме това астрийската строителната компания Strabag. Това се случи на специална пресконференция, на която присъстваха финансовият директор на „сините“ Константин Баждеков, Херберт Крутина – член на борда на директорите на компанията и Фиданка Гигова - представител на фирмата за България.

Договорът между двете страни е за една година с опция за удължаването му с още 2 години. С парите от от строителната компания и VIVACOM клубът на практика осигурява годишният бюджет на "Левски". Това беше казано от единия собственик Инво Тонев още преди два дни.  

Strabag ще бъде основен рекламодател на клуба като първоначално ще се фокусира върху първия отбор, но от компанията имат желание да съсредоточат усилия и върху детско-юношеската школа на клуба.

„Радвам се от големия интерес към тази пресконференция и се радвам много, че ще обявим партньорството между "Левски" и нашия строителен концерн Strabag. Нашата компания работи в България вече над 12 години, реализирали сме много интересни строителни проекти и с това партньорство искаме да документираме нашия ангажимент към българския бизнес и спорт“, заяви при представянето Херберт Крутина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички