Левски намери търсения централен защитник в Португалия?


Левски намери търсения централен защитник в Португалия?
Снимка: БГНЕС

1061 0

Бразилският защитник Жубал Роха Мендес Жуниор е бил предложен на Левски, твърди "Тема Спорт". Ако се стигне до негов трансфер на "Герена", то по всяка вероятност той ще заиграе там като преотстъпен. Жубал има договор с Витория Гимараеш, който през изминалото първенство завърши на девето място в местната Примейра лига.

Цената на бранителя е висока. Според специализирания сайт transfermarkt.com 24-годишният играч струва 1,25 милиона евро и Левски няма как да си позволи да го закупи. Проблем може да се окаже и фактът, че Жубал няма европейски паспорт.

Той е роден на 29 август 1993 година, висок е 190 сантиметра. През изминалия сезон е изиграл общо 32 мача във всички турнири, в които е вкарал 1 гол. Подвизава се като централен защитник, като привличането на играч на такъв пост е сред приоритетите на "сините" през лятото.

На Левски е предложен и бразилският бек Лион - Хосе Лион Барбоса де Лучена, който е собственост на Рио Аве. Лион има португалски паспорт и няма да заема квота за играчи извън ЕС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички