Левски набеляза половин отбор от Белгия


Левски набеляза половин отбор от Белгия

2046 0

В Левски селекцията е ограничена откъм географски ширини. След като бъдещият наставник Димитър Димитров обиколи Холандия и гледа на живо изявите на някои от набелязаните футболисти, и Георги Иванов има думата за селекцията. От предложените футболисти Гонзо е харесал 8 човека, но от Белгия, твърди "7 дни спорт". В бройката влизат каквто нападатели, така и защитници. Повечето от тях са свободни агенти, каквото е едно от основните изисквания на "синия" клуб при правенето на селекция.

В списъка са двама бранители, за последно играли за Лиерс. Енар Йегер е десен бек, с над 100 мача за националния отбор на Естония, но върхът в кариерата му е именно престоят в Лиерс. 29-годишният футболист е минал през още половин дузина отбори - Флора и Уориър Варга в родината си, италианския Асколи, руския Торпедо (Москва) и норвежкия Алесунд.

Визитката на централния бранител Карим Сайди е малко по-впечатляваща, главно заради престоя му в холандския гранд Фейенорд. Предимство в евентуалните опити на Левски да привлече 30-годишния Сайди е, че той е сънародник на Аймен Белаид. Двамата са се засичали по терените в родния си Тунис, където Сайди е играл за Клуб Африкан. Останалите отбори в кариерата му са Лече, Сиваспор и френския Тур.

На този етап е прекалено рано да се каже, че именно Йегер и Сайди ще бъдат атакувани с предложения за договори, тъй като Димитър Димитров все още не се е запознал с изявите им. Както е известно, Херо и Гонзо дискутират редовно проблемите около Левски, но информация за избрани нови попълнения още няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички