Левски на път да изпусне Херо


Левски на път да изпусне Херо

964 0

От "Герена" продължават да се ослушват по темите, свързани с евентуалния бъдещ треньор на Левски Димитър Димитров. Бургазлията все още няма договор, въпреки че преди време спортният директор на "сините" Георги Иванов обяви, че Херо ще започне работа от Нова година. Досега обаче специалистът не само че не е получил предложение за контракт, но и никакви гаранции, пише "Тема Спорт".

Той все още не е уведомен с какъв бюджет за селекция ще разполага, колко на брой играчи ще може да привлече, колко от настоящите ще може да освободи. Димитров вече на няколко пъти предлага играчи на Гонзо, но до момента никой от тях не е одобрен окончателно и не са почнали преговори за привличането му.

Този уикенд Херо трябваше да е в чужбина, за да следи повторно футболисти, които са му направили впечатление. Това обаче не се случи поради липса на средства. Идването на Димитър Димитров на “Герена” изобщо не е сигурно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички