Левски може да си върне юноша от Дунав (Русе)


Левски може да си върне юноша от Дунав (Русе)

1304 0

Юноша на Левски е сред опциите за подсилване на "сините" от лятото. Става дума за Христодор Хубчев, който в момента е водещ футболист на Дунав(Русе), пише "Меридиан мач".

Роденият на 24 ноември 1995 година бивш младежки национал прави много силен пролетен дял. Той се отличава сред колегите си на този пост в Първа лига с доброто центриране, с което направи няколко важни асистенции, включително и тази към Самир Аясс за победата с 1:0 над шампиона Лудогорец. Негов бе головият пас и към Карагерен при гола му при равенството 2:2 с Левски.

Преди да отиде в Русе, левият бек игра за Монтана и Берое и натрупа опит в мъжкия футбол. Не е изключено Хубчев да се конкурира с Мики Орачев и Веско Минев, ако той остане в тима през новия сезон.

"Сините" търсят и класни свободни агенти, които да бъдат привлечени без трансферни суми от чужбина. Николай Митов обаче предпочита да работи с млади момчета, които са наясно с изискванията към футболистите на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички