Левски - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме финалния мач за сезона за двата тима?


Левски - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме финалния мач за сезона за двата тима?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4623 0

Тази вечер от 20,30 часа Левски посреща Лудогорец в последния за двата тима мач за сезона в Първа лига, а и изобщо. Това е и голямото дерби на този последен кръг в първата шестица на първенството.

При равенство днес "сините" ще подпечатат бронзовите си медали за кампания 2021/22. Отборът на Станимир Стоилов вече си осигури участие в Лигата на конференциите през следващия сезон със спечелването на Купата на България.

Лудогорец пък още преди няколко седмица стана шампион на България за 11-и път. Очаква се "орлите" отново да се изправят срещу пълен стадион "Георги Аспарухов", като феновете на Левски са привлечени и от възможността да се снимат с Купата на България след мача.

Домакините ще бъдат без Уелтън и Николай Михайлов срещу Лудогорец днес. Бразилецът е контузен, а вратарят остава извън групата. Разградчани са в серия от 6 поредни победи в шампионата. Двубоят Левски - Лудогорец ще бъде предаван пряко по Диема спорт, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички