"Левски" изпусна Живко Миланов


"Левски" изпусна Живко Миланов
Снимка: БГНЕС

1010 0

"Левски" не успя да задържи на­ционала Живко Миланов в от­бора за пролетния полусезон. Десният бек почти сигурно ще продължи кариерата си в Ки­пър. Вчера той пристигна на Острова на Афродита, за да премине медицински прегледи и да води заключителни прегово­ри с местния шампион АПОЕЛ Никозия, пише "Тема спорт".

Новината бе потвър­дена от водещите спортни из­дания в Кипър. Според тях трансферът на 31-годишния футболист може да се счита за сигурен и той вече е обявяван за първото ново попълнение на АПОЕЛ. Миланов е бил и под но­мер едно в списъка на треньора Тимур Кецбая за подсилване на десния фланг на отбраната.

Кецбая, който през лятото бе вариант за наставник на Лудо­горец, пое тима, след като АПОЕЛ не успя да влезе в групи­те на Шампионската лига - бе елиминиран от Астана на Ста­нимир Стоилов. В момента част от кипърския гранд е бившият играч на Лудогорец Гийерме Шоко. Именно той може да бъде конкуренция на Живко за десен бек.

31-годишният Миланов се за­върна на „Герена" през септем­ври. Той се съгласи да помогне на сините и срещу малка запла­та подписа краткосрочен кон­тракт - до 31 декември 2015 го­дина. Юношата на клуба внесе голяма стабилност в играта на отбора и позволи на треньора Стойчо Стоев да ползва Роман Прохазка като десен халф.

Лев­ски му предложи да удължи кон­тракта срещу много по-добро възнаграждение. Явно е обаче, че офертата от Кипър е неколкократно по-висока. Ако не се стигне до трансфер в АПОЕЛ, то пред Миланов има няколко варианта за продължаване на кариерата в Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички