Де Ноойер в Холандия за "странния инцидент": Никога не съм виждал такова нещо


Де Ноойер в Холандия за "странния инцидент": Никога не съм виждал такова нещо

1638 0

Полузащитникът на "Левски" Джереми де Ноойер разказа за скандалния мач на "сините" срещу Литекс в съботния ден пред холандско издание. Футболистът от Ниската земя гледа мача от трибуните, тъй като бе наказан заради натрупани жълти картони.

"Нашият номер 10 излезе срещу вратаря, но не го удари, искаше само малко да го изплаши. Тогава защитник на Литекс го сграбчи за гърлото. Защитникът Рафаел Перес получи червен картон веднага и съдията отсъди дузпа за "Левски". Тя обаче не бе изпълнена, тъй като президентът на Литекс стъпи на терена и изведе играчите от терена", обясни Де Ноойер пред pzc.nl.

Преди това той описа ситуацията така: "Изведнъж излезе мъж с червено яке на терена. Той прибра всички играчи на Литекс и те не се върнаха повече. Ние губехме с 0:1 до този момент, но после спечелихме служебно с 3:0".

"Такова нещо никога не съм виждал, допълни холандецът. - Видях, че играчите и феновете са бесни. После разбрахме, че печелим служебно и тогава всички бяха доволни. Отпразнувахме го с песни и танци".

Изданието "pzc.nl" определя случилото се като "странен инцидент в българския футбол".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички