Левски иска да задържи чужденец, той настоява да напусне


Левски иска да задържи чужденец, той настоява да напусне
Снимка: Lap.bg

1611 0

В Левски няма да могат да задържат един от чуждестранните футболисти, които са им допаднали с представянето си със синята фланелка. Става въпрос за Драган Михайлович, който на "Герена" искат да задържат поне до зимата, съобщава "Мач Телеграф".

Швейцарецът със босненски корени обаче е бил категоричен, че ще търси ново предизвикателство в кариерата си, въпреки че в София му харесва. Такава е била и уговорката му с Живко Миланов, който използва връзки в Кипър, за да го докара.

Михайлович се озова на "Герена" през зимата, като първо се изявяваше като десен бек, а след това като крило и вътрешен халф. "Сините" обаче смятат, че той е изключително ценен заради съветите, които давал на младите играчи. На "Коматево" ясно се видя влиянието му, когато не спираше да обяснява на младоците около него какви позиции да заемат. А как капитанът на Левски Николай Михайлов нарече чужденците, които вече напуснаха клуба, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички