"Левски" иска да финализира трансфер до утре


"Левски" иска да финализира трансфер до утре
Снимка: БГНЕС

811 0

Спортният директор на "Левски" Станислав Ангелов се надява да финализира трансфера на французина Абдела Зубир на „Герена" до неделя. 24-годишният плеймейкър премина успешно медицинските прегледи във вторник и сряда, но в край­на сметка си тръгна от Бъл­гария без договор.

Причина­та бе, че бившият му клуб Петролул Плоещ твърди, че е разтрогнал неправомерно договора си. След разговори между ръководството на Левски и румънския клуб, който е пред фалит и е управляван от синдик, недо­разуменията са на път да се изгладят, пише "Тема спорт".

Интересни голмайстори при първия успех на Левски

"Сините" се надяват още днес или утре Зубир да ста­не техен футболист и да започне подготовка с отбо­ра. Ако това се случи, той ще бъде картотекиран в УЕФА за мачовете от вто­рия квалификационен кръг на Лига Европа срещу сло­венския Марибор.

През изминалата година офанзивният халф изигра 39 шампионатни двубоя за Пе­тролул, в които отбеляза 5 гола. Тимът от Плоещ обаче бе обхванат от финансова криза и изпадна от елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички