Аниете се върнал, за да стане шампион с Левски


Аниете се върнал, за да стане шампион с Левски
Снимка: БГНЕС

758 0

Завърналият се в Левски Антонио Аниете разкри, че основната му цел е спечелването на шампионската титла на България.

Пред клубната телевизия на „сините” испанският футболист сподели, че е щастлив от факта, че се завръща на „Герена” и че ще опита да помогне на тима да постигне много успехи през следващия сезон.

"Много съм щастлив отново да съм тук. Исках да се върна от много време и съм доволен, че пак съм в Левски. Договорът ми е за 1+1 години.

Предишният ми престой в клуба беше много вълнуващ и той беше най-добрият в моята кариера до момента. Краят на сезона беше много драматичен, защото не успяхме да спечелим финала за Купата на България.

Но годината като цяло за мен беше добра и като цяло имам много хубави спомени. Искам да станем шампиони и да вземем Купата, която ни се изплъзна преди две години.

Надявам се да се представим добре и в Лига Европа, но най-вече искам да станем шампиони на България. Знам, че феновете ме харесват и това ме радва.

Сега отново пред мен е предизвикателството да им се отблагодаря с добра игра. Ще работя много и ще дам най-доброто от себе си", каза Аниете пред клубната телевизия на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички