"Левски" и Литекс с равен баланс при Георги Йорданов


"Левски" и Литекс с равен баланс при Георги Йорданов

1163 0

Дербито на кръга между Левски и Литекс бе поверено на Георги Йорданов. Най-добрият съдия за 2013 година ще свири трети сблъсък между двата отбора. Досега от тези два мача има паритет - по една победа за двата отбора.

През есента на 2012-та той бе съдия в сблъсъка на „Герена", който завърши 2:1 за Левски. Точни за „сините" бяха Базил Де Карвальо и Симеон Райков, който донесе победата за Левски с хубав шут малко преди края. За Литекс се разписа Георги Миланов. В този мач и двата отбора бяха недоволни от изгонванията на Кристовао Рамос и Александър Цветков, пише "Меридиан мач".

Вторият, свирен от него мач между двата отбора, беше през август миналата година. Тогава Литекс победи с 3:0 в Ловеч. В, последната минута Йорданов изгони Страхил Попов. Треньорът на „оранжевите" Красимир Балъков му се нахвърли, но веднага след края на срещата му се извини и призна, че картонът е заслужен.

Иначе и двата отбора имат сравнително еднаква успеваемост при Йорданов и са спечелили малко на 60% от всички възможни точки. Това не е малко, тъй като повечето двубои, на които е бил назначаван, са дербита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички