БФС чака полицията за наказание на "Левски"


БФС чака полицията за наказание на "Левски"

1168 0

БФС чакаше и вчера доклад от полицията за инцидентите на мача за купата „Литекс" - „Левски" (3:0) във вторник. До късния следобед становището не бе пристигнало във футболната централа, като пътят му е от Ловеч до Национална служба „Полиция" в София и оттам към сградата на ул. „Иван Асен II", пише вестник "Труд".

Но заради разглеждане на снимков и видеоматериал от сблъсъците на „сини фенове с униформени и разпознаване на евентуални нарушители докладът от Ловеч се бавеше. Ако такъв няма до заседанието на Дисциплинарната комисия на БФС днес, вземането на решение и евентуална санкция може да се отложи и за следващата седмица. В събота „Левски" приема точно „Литекс" в последния си мач за годината в първенството.

Докладът на делегата от 1/4-финала за купата е достатъчно обемен и комисията може да наложи санкция дори само върху него. Но не е изключено тя да е само с финансово изражение, тъй като най-голямото възможно провинение е „удар на длъжностно лице" - в случая полицай, за което се чака становището от МВР.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички