Левски и феновете на клуба възобновяват кампанията "Учи с Левски", стартират я срещу Ботев на "Герена"


Левски и феновете на клуба възобновяват кампанията "Учи с Левски", стартират я срещу Ботев на "Герена"
Снимка: Levski.bg

1645 0

Левски обяви в социалните мрежи, че дава рестарт на кампанията "Учи с Левски", която е обърната изцяло към най-малките фенове на клуба. Това ще се случи при визитата на Ботев (Пловдив) на "Герена", която е в събота (30 април) от 17:30.

Ето какво обявиха от клуба:

"Учи с „Левски“ се завръща, а точно преди мача в събота, 30 април, ще си говорим за две неугасващи легенди – „синята“ икона Георги Аспарухов и големия Динко Дерменджиев. Две от емблемите на българския футбол бележат паметта на привържениците не само с футболните си качества, но и с безспорните си достойнства като хора. Джентълмени на терена и приятели в живота, двамата споделят част от футболния си път както в тима на „Ботев“, така и в националния отбор.

За техния живот и пример с непознати истории ще ни запознае авторът на „Синята приказка“ Пепи Димитров, а в края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от Александър Александров – Кривия.

И това не е всичко! Както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от „Cakey Bakey“ са подготвили специални изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са насочени към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в рамките на до 40 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на „Учи с „Левски“ ще стартира в събота, 30.04, на „Герена“. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор „А“ в 15.00 ч., където служители на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!

Елате на „Герена“, за да учим и да се забавляваме заедно!

Само „Левски", завършиха от клуба 

Междувременно стана ясно колко души ще може да гледат финала за Купата на България на живо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички