Левски и Черно море в битка за последното място за Европа


Левски и Черно море в битка за последното място за Европа
Снимка: Официален сайт на Левски

2181 0

Тази вечер от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов" Левски и Черно море ще определят последния роден евроучастник.

След загубения финал за Купата на България "сините" са длъжни да се реваншират пред феновете и да поднесат един подарък навръх 104-ия си рожден ден.  

В Левски успяха да възстановят капитана Божидар Митрев, който се очаква да застане на вратата. Аут заради травми са вратарят Николай Кръстев, основният защитник Милош Цветкович, ключовият халф Филипе Нашименто, нападателят Ривалдиньо и крилото Жерсон Кабрал. След лечение на травма в сметките се завръща халфът Хали Тиам, но той едва ли ще е титуляр. Отново в групата е и нападателят Серджиу Буш, който беше с контузия доскоро. Илиан Илиев няма и толкова сериозни проблеми със състава. Аут са контузените Мариян Огнянов и Дани Кики, но за тяхното отсъствие се знаеше отдавна. Наказани са Стефан Станчев и Николай Минков.

Освен участие в Лига Европа баражът ще донесе и не малко средства на спечелилия го. 215 хиляди евро (около 400 хиляди лева) се полагат на участника в първи кръг в тази надпревара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички