Галатасарай оцени "синия" любимец Гари Родригес на 50 млн. евро


Галатасарай оцени "синия" любимец Гари Родригес на 50 млн. евро
Снимка: Getty Images/Guliver

1281 0

Президентът на турския гранд Галатасарай Мустафа Ченгиз възнамерява да поиска 50 милиона евро на клуба, който пожелае да му отнеме звездата Гари Родригес. Въпреки че според "Трансфермаркт" цената на холандеца е 5 милиона евро, турският клуб го оценява десеторно повече.

"Напишете пет играчи от Испания или Англия, които да са по-добри от Гари Родригес. Не можете", казва още Ченгиз.

Холандското издание "Elfvoetbal" направи обширен материал за бившата звезда на Левски и разкри любопитни неща за играча. Преди да дойде в Левски през 2013 година и малко преди да премине в АДО Ден Хааг, Гари е бил сортировчик в пощенска станция. Твърди, че там се е научил да бъде издръжлив и трудолюбив. И изобщо не е предполагал тогава, че ще играе срещу Меси и Роналдо и с звездите, на които се е възхищавал - Найджъл де Йонг и Уесли Снайдер.

Сега Родригес притежава 3 сгради в Холандия, които дава под наем. Живее в красив апартамент в Истанбул със страхотна гледка и в квартала, в който са били настанени и Де Йонг и Снайдер. Майка му, която е фризьор по професия, вече има собствен бизнес, за което й е помогнал известният й вече син. Гари помага и на най-добрите си приятели. Не може на всички. Не е Кристиано Роналдо.

Родригес говори и за престоя си в България. "Научих се бързо да се адаптирам към различна среда. България, например, не е лесна за живот страна. Особено за някой с тен. Разликата между богатство и бедност е огромна. Имах късмета, че бях обичан в България. Бях герой в клуба. Това ми спести много", призна звездата на турския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички