Левски и Черно море ще си отбележат поне по едно попадение


Левски и Черно море ще си отбележат поне по едно попадение

1104 0

Със сигурност днес отборът на Левски ще направи всичко по силите си, за да отмие срама от последния мач в първенството срещу Литекс. Сините записаха тежка загуба с 3:0. Днес на "Герена" пристига отборът на Черно море, който се намира на предпоследното място в класирането. Моряците обаче са с нов треньор, което винаги има чудодейно въздействие върху представянето на един отбор. Доказателство за това е убедителната победа на варненци над Локомотив (Пловдив) с 3:0 в последния кръг от първенството.

От своя страна треньорът на Левски Георги Иванов е крайно разочарован от повечето футболисти, които играха срещу Литекс. Очаква Гонзо да направи поне две промени в халфовата линия. Почти сигурно Георги Сърмов ще остане резерва заради трагичното си представяне срещу Ловеч. На неговото място се очаква да започне Радослав Цонев, който е жаден за силна изява със синята фланелка. За Левски аут са трайно контузените Илиев, Орачев и Иванов, докато Мисяк замеми Краев в групата за мача.

С оглед на състоянието на двата отбора и резултатите им в последните кръгове в първенството, смятаме че най-разумният залог тук е гол/гол при коефициент около 2.62.

Прогноза: Левски - Черно море гол/гол

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички