Гонзо намери още един виновник за слабия Левски


Гонзо намери още един виновник за слабия Левски

1323 0

Георги Иванов може да продължи с рокадите в Левски, пише "Меридиан мач". Поредният, който е попаднал под лош ъгъл в полезрението на Гонзо, е кондиционният специалист Ясен Екимов.

Откакто пое "сините“ от Пепе Мурсия, Георги Иванов е изразил недоволството си от физическото състояние на тима. Той е останал разочарован, след като през второто полувреме тимът му отпадна много и нямаше сили да натисне Берое, за да обърне резултата. Гонзо е накарал Ясен Екимов да проведе сериозна загрявка, с която да подготви малко повече футболистите във физическо отношение. Силният човек на "Герена“ обаче е останал шокиран от видяното.

Екимов е заложил на топки за баланс, които бяха вкарани на "Герена“ по времето на Николай Костов, а не на тичане. Това е вбесило Гонзо, който се е разкрещял сериозно на Екимов. След това Гладиаторът е провел лично загрявката, а играчите се изпотили доста в нея.

Периодично се говори за подмяна на Ясен Екимов, който според някои е най-добрият кондиционен треньор в България. Други обаче тотално го отричат. През последните години бившият атлет е излизал веднъж от щаба на първия отбор. Това се случи по времето на Славиша Йоканович. Сръбският специалист доведе със себе си цял щаб от свои сънародници, а за физическото състояние на отбора се грижеше Сале Янкович.

След напускането на Йоканович постът трябваше да бъде зает от Душан Стевич, който е дясна ръка на Ивайло Петев. След като идването на специалиста от Баховица бе осуетено, Ясен Екимов се завърна в щаба при Тони Здравков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички