Футболистът на Левски Андриан Краев с първи думи след операцията, цитира Валери Божинов


Футболистът на Левски Андриан Краев с първи думи след операцията, цитира Валери Божинов
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3840 0

Полузащитникът на Левски Андриан Краев даде интервю пред "Дспорт", в което обяви, че операцията му е минала добре и ако всичко е наред, би трябвало да бъде изписан в четвъртък (9.12.) и да се прибере в България:

"Всичко мина наред. Вчера ме оперираха. Днес ми свалиха дренажите. Ставам, ходя. Ако всичко е наред, утре трябва да ме изпишат и да се прибирам към България. Това е най-важното. Стигна се дотук да ме оперират в Германия. Една година ме мъчеше тази травма. Минах през какви ли не доктори. Имаше малки периоди, в които не ме болеше, но не отшумяваше болката. На обезболяващи играем последните 5-6 месеца, но най-сетне трябваше да се оперирам", разкри той и добави:

"Доколкото разбрах ми е възпалена пубисната кост. Станислав Костов е имал подобна травма. Описват го като футболна болест. Измъчих се и имам чувство, че психологически ми е влязъл този проблем в главата, че няма да ми мине. Надявам се, че всичко ще е наред. Не го пожелавам на никого. Строго специфично е. На един му минава с времето, друг с операция, трети с упражнения. Много, много неприятна травма", не скри Анди Краев и обяви колко време ще се възстановява:

"Казват, че около месец ще трае възстановяването. Преценихме така, за да съм готов за началото на подготовката. Заради тази травма изпуснах две подготовки. Влияе ми на физическата форма! Освен моето семейство и треньорът никой не знаеше, че съм контузен. Не исках да се разбира. Взимах силни обезболяващи хапчета. На мача не усещах болка, на другия ден беше много по-тежко, едвам ходех. Дълго време бутах и не се търпеше. Това беше най-правилното решение. Благодаря на треньорите, че се свързаха с тези специалисти".

"Както казва Валери Божинов „Когато аз знам какво ми е, само аз си знам какво ми е“. Не всичко е цветя и рози. Виждам един доста голям напредък при Мъри. Взехме и доста точки, което е хубаво. Видях статистиката, че за седем мача имаме шест сухи мрежи. След като направим една хубава подготовка, с новите попълнения ще сме още по-добри", обнадежден е по-малкият брат на Божидар Краев. Ето и какво каза относно евентуалното завръщане на батко си на "Герена":

"Не знам за брат ми Божидар. С него не е говорено нищо. Той си е тук сега почива. Спекулации са. Не си говорим много по тази тема. Ще видим какво ще стане с него".

"Искам да благодаря на феновете. Доста съобщения получих. Ще се опитам да се отблагодарим целия отбор през новата година. Дано спечелим Купата и да са живи и здрави. Да продължават да помагат така, както го правят", завърши футболистът на Левски.

В същото време неговият съотборник Билал Бари също даде интервю, в което говори откровено и открито за престоя си на "Георги Аспарухов"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички