Левски финализира два нови трансфера


Левски финализира два нови трансфера
Снимка: Официален сайт на Левски

2130 0

Ръководството на Левски ще финализира нови два входящи трансфера в близките часове. "Сините" продължават ударната селекция, като следващите в списъка са халф и защитник, информират източници, близо до клуба.

На финалната права са преговорите за Филипе Нашименто, който се очаква да пристигне в Малта във вторник. Полузащитникът е спазарен с Динамо (Букурещ), като в момента единствената въпросителна е дали Нелуц Рошу ще бъде включен по някакъв начин в сделката.

Другият нов в Левски трябва да е Афонсо Фигейредо. Защитникът на Рен вече е в София, като се очаква утре да подпише официално с клуба. Той ще играе на "Герена" като преотстъпен, а клубът ще има клауза за откупуването му през идното лято.

Двете нови имена ще имат за цел да заздравят защитата на отбора, която особено по време на лагера в Малта се представя много слабо. Делио Роси пък отказва да разчита на Нелуц Рошу, което означаваше, че отборът има нужда от разиграващ халф, който да помогне на Гомес и Васил Панайотов, които реално нямаха алтернатива в средата на терена.

Фигейредо пък ще се бори за титулярно място с Иван Горанов отляво на защитата на Левски. Това беше и най-слабото звено в играта на "сините" през първата част на шампионата в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички