Нов трагичен мач за Левски в Малта, но Костов избави "сините" поне от загуба


Нов трагичен мач за Левски в Малта, но Костов избави "сините" поне от загуба
Снимка: Оф. сайт на Левски

2050 0

Левски отново не показа добро лице по време на подготвителния си лагер в Малта. "Сините" стигнаха едва едва до 2:2 срещу полупрофесионалния тим Флориана. 26-кратните шампиони проспаха напълно първия половин час от срещата, като едва едва се добраха до равенството след изоставане от 0:2

Божидар Митрев подари топката на Кабрал за старт на мача, но нападателя на Флориана сбърка. Той обаче нямаше как да сбърка в 12', след като Белаид му поднесе подобен подарък, а стрелецът беше точен - 0:1.

В 25' падна нов гол след отчайващо поведение на играчите в син екип. Цветкович се подхлъзна в опит да спре пробив по крилото, а играчът на Флориана успя да центрира в наказателното поле. Там Белаид не направи нищо, за да спре Кабрал, който покачи на 0:2.

Все пак в 38' при заучено положене Гомес пусна извеждащ пас към Горанов, който се промуши между двама и подаде за Холмар Ейолфсон. Исландският национал залъга, че ще стреля, освободи си място и с категоричен удар в горния десен ъгъл направи 1:2.

В 67' Левски се добра до изравнителен гол, след като Илия Юруков напредна през центъра и стигна до наказателното поле. Той изгуби контрол върху топката, но тя се озова в Станислав Костов, който с добър удар от границата на пеналта успя да изравни.

Това беше трета проверка на Левски в Малта, като в първия си мач "сините" загубиха от Хибърниънс, докато във втория спеччелиха с 3:0 срещу 9-ия в Австрия. В днешната среща в игра не влязоха новите попълнения Ривалдиньо и Паулиньо, както и Жуниор Мапуку, който поема към Китай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички