Левски даде отчет за продадени акции на стойност 200 хиляди лева


Левски даде отчет за продадени акции на стойност 200 хиляди лева
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3546 0

Управата на Левски запозна своите фенове и акционери с отчет за първия етап от процедурата по увеличаване на капитала на столичния гранд. Общият размер на продадените ценни книжа се равнява на малко над 200 000 лева. Като всички приходи от тях ще отидат за погасяване на дълговете към НАП.

Съобщението на Левски:

"Уважаеми акционери,

На 21.05.2023 г. приключи първият етап от процедурата по увеличаване на капитала на „Професионален футболен клуб Левски“ АД, в който бяха записани и заплатени 41 842 броя обикновени поименни акции с право на глас от новата емисия акции с обща емисионна стойност в размер на 209 210 лв.

Благодарим на всички акционери, участвали в първия етап. 

Втори етап от процедурата по увеличаване на капитала започва на 29.05.2023 г. и ще приключи на 11.06.2023 г., като в него може да участва всяко лице, което е било акционер към датата на вземане на решението за увеличаване на капитала на дружеството на Общото събрание на акционерите – 06.04.2023 г., включително и тези акционери, записали акции от емисията в първи етап.

Всички набрани суми директно погасяват задълженията на „Професионален футболен клуб Левски“ АД към НАП", написаха "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Популярен "син" фен отново нападна Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Дарлан сбъдва втора мечта в Левски, почитател е на Шави и обещава да не пуска топката

Това лято Левски е пестелив откъм селекция, като взе само един нов играч, но се очаква съвсем скоро да представи...

Реклама
Най-четени новини

виж всички