Жереми Петрис е на линия за Черно море, Левски ще се бори за мястото си в Европа


Жереми Петрис е на линия за Черно море, Левски ще се бори за мястото си в Европа
Снимка: Levski.bg

8782 0

Наставникът на Левски Елин Топузаков ще може да разчита на десния бек Жереми Петрис за двубоя на Черно море. Сблъсъкът е на "Герена" е в петък от 20:30 часа. Срещата е много важна за битката в топ 4, като четвъртото място осигурява бараж срещу седмица за Лигата на конференциите. Успех на "сините" ще осигури минимум бараж, а ще се може да бори и за третото място.

Ключов играч отново на линия за Левски

Припомняме, че Петрис пропусна визитата на Локомотив Пловдив (3:0) заради наказание. След това не взе участие в първите тренировки през седмицата заради проблеми на врата. Те обаче вече са отшумели и се очаква Жереми да стартира срещу "моряците", пише "Тема спорт".

На пейката пък ще седне юношата на клуба Патрик-Габриел Галчев. Топузаков ще може да ползва и Келиан ван дер Каап. Нидерландецът вече изтърпя санкцията си заради натрупани жълти картони.

Все по-усилено се говори, че Левски е близо до назначаването на нов треньор, който ще поеме отбора от следващия сезон. Наставникът, който е спряган за почти сигурен е Саво Милошевич, като дори може да пристигне в София още днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички