Левски - ЦСКА: Кой е фаворит в дербито според букмейкърите?


Левски - ЦСКА: Кой е фаворит в дербито според букмейкърите?
Снимка: Lap.bg

1298 0

Който купил - купил! Билетите за мача между Левски и ЦСКА свършиха... Утре (25.04.) предстои дербито между "сини" и "червени", а на него най-накрая ще може да присъства публика, макар и ограничен брой - 4000 души. 

Полицията в София пък ще вземе специални мерки, за да е сигурна, че мачът ще мине без инцеденти!

ТУК можете да разберете кога стадион "Васил Левски" ще отвори врати!

Кой обаче е фаворит в мача?

Според мнозина, това е отборът, воден от Любослав Пенев. "Червените" са в подем след като отстраниха Лудогорец за Купата на България и си осигуриха участие на финала в турнира, "армейците" размазаха с 6:0 Монтана в 25-ия кръг на Първа лига. 

ЦСКА няма реален шанс за титлата в България, тъй като изостава на цели 14 точки от "орлите". Но, това няма да попречи на отбора да излезе пределно мотивиран в дербито срещу Левски, а и всички знаем колко добър мотиватор е Любо Пенев.

Левски, от своя страна, преживява, може би, най-лошата година в цялата си 107-годишна история! Парите на "Герена" са кът, Наско Сираков вече месеци наред не може да намери мощен спонсор, а футболисти, треньори и персонал вече са забравили какво значи заплата.

"Сините" няма за какво друго да се борят, освен за честта си. Въпреки че отборът няма победа в официален мач повече от месец, а Славиша Стоянович все още се възстановява от коронавирус, предимно българският състав на Левски показва, че се опитва да играе футбол, дори и в настоящата меко казано тежка обстановка на стадион "Георги Аспарухов".

КАКВО КАЗВАТ БУКМЕЙКЪРИТЕ?

Те са категорични - ЦСКА е абсолютен фаворит в мача! Победа за "червените" е оценена на 1.57, а успех на Левски на 5.50. Равенството пък е фиксирано на коефициент 3.60.

По традиция, букмейкърските къщи не смятат, че в дербито ще паднат много голове и предстоящият мач, може би изненадващо, спазва традицията - вероятността да бъдат отбелязани поне три гола е оценена на 2.40, а "дъждът от голове" (минимум 6 попадения) би донесъл печалба от 260лв. при залог от 10лв. (26 коефициент)!

Мачът между Левски и ЦСКА започва в 17:00ч., а неговият развой ще можете да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички