„Левски“ бута и сектор "Б"


„Левски“ бута и сектор "Б"

1842 0

Новите собственици на „Левски“ Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов обмислят да направят пълна реконструкция и на сектор "Б" на стадион „Георги Аспарухов“, твърди „Тема спорт“. Идеята е секторът да бъде съборен, след като централната трибуна бъде завършена и пусната в експлоатация.

Очаква се новите спонсори да налеят сериозни средства в клуба. Част от парите най-вероятно ще отидат за обновяването на стадиона на „сините“.

Събарянето на сектор "Б" може да започне в началото на годината. Очаква се реконструкцията му да отнеме много по-малко време и средства от тази на сектор "А". Причината е, че в трибуната, където седи агитката на „Левски“, няма да има съблекални, конферентни зали, сервизни помещения, музей и т.н. Предвижда се единствено изграждането на фенмагазин и заведения за бързо хранене.

Възможно е сектор "Б" да бъде строен като сектор "А", т.е да не се плаща на фирмата, която се ангажира с изграждането му, а след това компанията да прибира приходите от продадените билети за това място от стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички