Левски - Берое по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Левски - Берое по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: levski.bg

2506 0

Тази вечер Левски приема Берое в двубой от 27-ия кръг на Първа лига. Срещата е от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" са на пето място, като при успех ще изравнят по точки четвъртия Черно море. Берое пък е на 12-то място с 24 точки.

Равенството срещу ЦСКА миналия кръг прекъсна серията от 4 поредни победи на "сините", като сега отборът на Елин Топузаков ще искат да продължат доброто си представяне. Срещата Левски - Берое ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Кристиан Димитров и Хосе Кордоба са под въпрос заради контузии, а Уелтон се очаква да бъде на линия за срещата. Бразилецът пропусна част от заниманията през седмицата.  "Контузени са Билал Бари, Кристиан Димитров и Илиян Стефанов, който още е малко по-далеч от завръщане. За Хосе Кордоба има 24 часа до мача, ще преценим дали може да вземе участие в мача. Това са ни проблемите около състава", започна по време на брифинга Топузаков. Той допълни, че е взел мерки относно изпълнението на дузпи.

Берое не се представя никак добре през този сезон и заради това се намира в опасната долна зона на таблицата. Старозагорци имат едва една победа в последните си 7 срещи. Добрата новина за Николай Киров е, че ще може да разчита на възстановилия се Калоян Кръстев, а под въпрос е Бубакар Траоре, който все още не е картотекиран. Главен съдия на двубоя ще е Владимир Вълков, а срещата ще бъде предавана пряко по Диема Спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички