Легенда на Левски за Джоузеф Диксън: Да му бият един шут в з*дника и да го няма!


Легенда на Левски за Джоузеф Диксън: Да му бият един шут в з*дника и да го няма!
Снимка: Lap.bg

1145 0

Легендарния футболист на Левски Кирил Ивков отпразнува своя 75-ти рожден ден вчера (21 юни). Пред "Мач Телеграф" той коментира трудната ситуация в клуба и не се изказа много ласкаво по адрес на Джоузеф Диксън:

"От последния ми разговор с вас, който беше в деня преди пресконференцията на Джоузеф Диксън на "Герена", не съм ходил на стадиона и се информирам само от медиите какво се случва. Не знам този англичанин, докога ще го чакат. Направо да му бият един шут в задника и да го няма. И аз съм от тези, които изобщо не му вярва", каза Ивков и добави:

"Чувам че Наско Сираков имал План Б, но не знам какво включва този план. Дано поне да останем в Първа лига и през следващото първенство. Чувам, че вече има мнения сред феновете да ходим по аматьорските групи, но аз дори не искам да си помислям за такъв вариант. Мястото на Левски е само и единствено в Първа лига".

"Докато няма по-добро решение за клуба, съм готов да изтърпя още един сезон като предишния, пак да сме в средата на класирането, но не и да видя Левски в аматьорските групи. Аз винаги съм вярвал на Наско Сираков. Знам, че той е човек, който по принцип не си оставя каруцата в калта, но вече наистина съм притеснен от всичко случващо се и не знам какво да мисля", завърши коментара си Кирил Ивков.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Защо Русия ще участва без своето знаме на Олимпийските игри в Токио?

На втори поредни олимпийски игри Русия ще участва без своя флаг, а на Игрите в Токио спортистите ще се състезават...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама